VIL DU VÆRE FRIVILLIG? 

Der er mange forskellige aktiviteter, tilbud, foreninger og grupper i Høje Gladsaxe både for børn, unge, voksne, familier og seniorer, samt aktiviteter hvor alle er velkomne. Alt sammen, drevet af frivillige beboere der gør en særlig indsats for deres boligområde. Mange undersøgelser viser, at jo stærkere det frivillige liv er, des bedre et boligområde. Det skyldes bl.a. at man føler sig mere tryg, når man kender flere i det område, hvor man bor. 

Som frivillig kan du bl.a. hjælpe med madlavningen til Folkekøkken, spille guitar til Visesang, være med til at planlægge og afholde arrangement, eller måske ved du endnu ikke hvad du vil bidrage med? 

Hvis du også vil være en del af fællesskabet, og være frivillig i en af de mange aktiviteter, så tøv ikke med at kontakte Majbrit fra Vores HG

mamo@kab-bolig.dk / 24 91 94 35 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk