top of page

Vores HG

Vores HG er et samarbejde mellem de fem boligorganisationer i Høje Gladsaxe, Gladsaxe Kommune og Københavns Vestegns Politi. Vi arbejder sammen om Høje Gladsaxe og områdets udvikling både på kort og langt sigt. I Vores HG er der medarbejdere fra både kommunen og boligorganisationerne.

I Vores HG understøtter vi jeres gode idéer og laver aktiviteter og arrangementer om alt fra tryghed, til fritidsliv, fællesskab og kultur sammen med beboere, borgere og de mange gode kræfter i og omkring Høje Gladsaxe. Det kan være alt fra fællessang til foredrag eller forældre-netværk. Du kan mødes med ligesindede – og på tværs af alder, baggrund og interesser.

I Vores HG kan du også få hjælp til at finde den rigtige fritidsaktivitet for dit barn, blive lommepengejobber eller guidet til områdets og kommunens mange tilbud.

Har du en god ide?

Vil du gerne arrangere en aften med foredrag eller banko? Lave en kreativ klub, som mødes en gang om ugen? Stå for en affaldsindsamling eller lave mad til en fællesspisning? Eller noget helt femte?

Vi er her for at hjælpe dig! Kun fantasien sætter grænserne. Vi kan både hjælpe med at lave enkeltstående arrangementer, starte en ny gruppe for nogen med samme interesser som dig eller danne en forening.

Kom forbi til en snak om, hvad du har lyst til, og hvilke muligheder, der er.

Træffetid for Vores HG

Vi er i BIBLIOTEK+ dagligt – og du kan altid finde os onsdag og torsdag mellem kl. 16-18. 

Se mere om BIBLIOTEK+ her.

bottom of page