Ved udgangen af 2020 udløb den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Gladsaxe Kommune, de fem boligorganisationer og Københavns Vestegns Politi har heldigvis valgt at fortsætte samarbejdet om Høje Gladsaxe.  

I foråret 2021 flyttede sekretariatet 'Vores HG'  sammen med biblioteket og lokale foreninger i det nye bydelshus BIBLIOTEK+ på forsiden af Høje Gladsaxe Centeret.

Helhedsplanen 2017-2020

Om helhedsplanen for Høje Gladsaxe

 

Helhedsplaner er boligsociale projekter, som indeholder forskelige projekter og aktiviteter til gavn for et boligområde. I Høje Gladsaxe er helhedsplanen opstået som et samarbejde mellem boligorganisationerne AAB, 3B, Lejerbo, FSB og AB-Gladsaxe samt Gladsaxe Kommune. Det er boligforeningen 3B, der står for at administrere helhedsplanen for Høje Gladsaxe, men helhedsplanen er for alle og er med til at fremme beboernes egne initiativer.

Den nuværende helhedsplan, Vores HG, løber i årene 2017-2020 og rummer en række mål inden for en bred vifte af områder. Fx, at der skal være flere aktiviteter i fællesområderne og et endnu stærkere sammenhold mellem Høje Gladsaxes ca. 4.500 beboere.

 

Helhedsplanen har tre indsatsområder:

- Forebyggelse og forældreansvar

- Tryghed og trivsel

- Kriminalpræventiv indsats

Beboerhuset Pulsen er en del af helhedsplanen og er lokaler som er åbent for alle beboere i Høje Gladsaxe. Hvis du er interesseret i at lave et arrangement eller starte et hold op i Pulsen så kontakt Vores HG. 

 

Du kan læse mere om Vores HG’s forskellige aktiviteter her.

  • Facebook Social Icon