Institutioner, foreninger og fritid

Det er ikke uden grund, at Høje Gladsaxe er et attraktivt område at bo i, hvilket bl.a. ses på de lange ventelister hos de forskellige boligforeninger.
Vi har forsøgt at samle de mange tilbud i området og gøre det let at få overblikket.
  Skur2

Godt selskab, hjemmelavet frokost og en bred vifte af aktiviteter har aldrig skadet nogle. Værestedet bag Lille Torv har værksted, nyistandsat tøjbyttemarked, meditationsrum og ikke mindst billard.

Åbent man-fre fra kl 10. Find kontaktoplysninger her.

  Fair Play
  & Ung til Ung

Fair Play er ungdomsklubben, hvor man altid bliver mødt med åbne arme. De holder til i kælderen ved Høje Gladsaxe Torv 2B. Se deres facebookside her eller find Raed, Anna eller Sven.
Fair Play er en del af Ung til Ung (UNiG - Ung i Gladsaxe).

  Seniorklubberne

Der er hele syv seniorklubber i HG, hvilket betyder, at der er masser af aktiviteter for seniorerne. De holder til i brugerstyrede lokaler ud til Høje Gladsaxe Torv. Se deres hjemmeside her og gå på opdagelse i de forskellige klubber.

  Biblioteket

 

På HG's eget bibliotek kan låne bøger, film, spil mv.

Biblioteket huser også en række klubber, og afholder de en masse spændende aktiviteter. Se åbningstider, klubber og kalender her.

  Nyttehaveforeningen

 

I maj 2017 fik HG sine helt egne hyggelige nyttehaver. En større have er tilknyttet Grønnemoseskole, mens mindre haver dyrkes af beboere. Det er så populært, at der pt. er venteliste.

Vil du kontakte dem, så kig her.

  Haraldskirken

 

Præster behøver ikke at være kedelige. I hvert fald ikke i HG's egen kirke på Høje Gladsaxe Torv. Der er åbent i dagstimerne i løbet af ugen, og  deres hjemmeside kan du se, hvornår der er gudstjenester og andre arrangementer.

  Sundhed og motion

Sundhedsformidlerne arranger motion for folk, som gerne vil i gang med at bevæge sig mere. Gratis åben træning. Både kvinde og mandehold. Kvinderne laver gymnastik tirsdage kl. 13 i Gladsaxe Hallen, og mændene mødes tirsdage kl. 15 på Kirketorvet på P-pladsen.

Træningen er arrangeret af Forebyggelsescentret, som også har rygestopkurser, rådgivning til sundere livsstil og meget mere.

  Daginstitutionerne

 

Til glæde for både børnefamilierne er der hele tre integrerede daginstitutioner (vuggestue+børnehave) i HG:

- Mosen

- Lundegården

- Hyldegården

Se kort over placering og find kontaktoplysninger her.

  Lokal sport

Næsten lige meget, hvilken slags sport man er til findes der et hold, en klub eller faciliteter for én. Både i HG eller lige på den anden side af Gladsaxevej, hvor kommunens største idrætsanlæg ligger. Se nu bare listen her:

- Udendørs fitness, parkour og minigolf på Byens Arena (minigolf udstyr kan lejes i Lille Torv markedet)


- AB Gladsaxe startede som en cricket klub, men har også tennis, håndbold og det som de er mest kendt for: Fodbold. 

 

- Hero er fodboldens 'lillebror' i Gladsaxe, men ikke desto mindre klubben, hvor Dennis Rommedahl og Peter Schmeichel startede deres karrierer.

 

- Ud over AB huser Gladsaxe Stadion badmintonhal, bowlingbaner, bokseklub og meget mere. Se selv her.

- Lige bag Stadion ligger Gladsaxe Svømmehal på Vandtårnsvej.

- Der er masser af andre klubber i området. Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe giver et overblik her.

  Grønnemoseskolen
  og fritidsklub

 

Den lokale skole med tilhørende SFO og fritidsklub er også en aktiv aktør i lokalområdet og har bl.a. en nyttehave, været med til at arrangere cirkus i sommerferierne og meget mere. Se hjemmesiden her.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk