top of page

Fællesskab

Vores HG har fokus på at fremme fællesskabet og sammenholdet i HG. Et godt naboskab medvirker til, at man trives, dér hvor man bor, men godt naboskab handler i høj grad også om, at beboere tager initiativ til at møde hinanden.

Her på siden kan du se de faste sociale aktiviteter i vores alles HG.

Bydelsmødre

"Bydelsmødre er kvinder, som gør en frivillig indsats i lokalområdet for at støtte og hjælpe andre kvinder i at opdage og anvende egne ressourcer." Bydelsmor.dk

I Høje Gladsaxe har vi en gruppe seje bydelsmødre. Der er blevet uddannet fire hold. Det første hold blev uddannet i 2016, det andet hold i 2017, det tredje i 2018 - og i december 2019 blev fjerde hold uddannet. 

Har du spørgsmål til bydelsmoruddannelsen eller vil du gerne i kontakt med en bydelsmor kan du kontakte Majbrit hos Vores HG på 24 91 94 35.

Du kan også følge med på Bydelsmødrenes Facebookside.

Fædregruppe i HG

Fædregruppen er for alle fædre, som har lyst til at være en del af et fællesskab med andre fædre. 

Kom med i fællesskabet, og vær med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

I Høje Gladsaxe har vi startet et fædrenetværk. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og høre om dine ideer.

Hvis du vil være med, kan du kontakte Maj-Brit Jæger fra "Vores HG" på 20559277 eller finde "Fædre Gruppe i HG" på facebook.

Vil du være en del af fællesskabet?

Havde det ikke været for alle de frivillige i HG ville der ikke være så mange aktiviteter i området.

Måske kan du spille guitar til Visesang, lave mad til Folkekøkken, være med til at planlægge et arrangement, eller måske ved du endnu ikke hvad du har lyst til at bidrage med, men går rundt med nogle spændende idéer? 

Hvis du har lyst til at gøre lidt for fællesskabet, så tøv ikke med at kontakte Vores HG på: voreshg@gmail.com eller kom forbi BIBLIOTEK+ onsdag og torsdag kl 16-18

Kvindegruppe

Hver fredag mødes mødes kvindegruppen i Pulsen, kl. 18.00 - 23.00. 

Her kan du møde andre kvinder til hygge og snak. Alle kvinder er velkomne. For at deltage skal du bare møde op. 

Kulturklubben i HG

Kulturklubben er for alle beboere i HG, som er interesseret i kunst, kultur og historie. Vi tager på forskellige kultur-ture og museer rundt om i Danmark - både endagsture og med overnatning. Hvis du vil høre mere, så kontakt kulturklubben ved at klikke her.

Kulturklubben er støttet af fonden Ensomme Gamles Værn.

NYT_logo_positiv_png.png
Hobbydag

Den 2. søndag i hver måned er der Hobbydag i Pulsen, kl. 10.00 - 16.00. Her kan du være kreativ sammen med andre, du skal blot medbringe egne materialer. 

Sy med Estrid

Kunne du tænke dig at lære at sy? Så kom forbi Pulsen og få inspiration og hjælp til syning af Estrid. Alle er velkomne, og du skal bare møde op for at deltage. Hver tirsdag i Pulsen, kl. 14.00 - 15.00. Kan forlænges til kl. 16.00 hvis der er mange.

Kreativ Eftermiddag
Hver onsdag kl. 13.00 og 15.30 mødes en kreativ gruppe i Pulsen. Her kan du strikke, hækle eller nørkle med andre. Samtidig hygger vi os med en kop kaffe og lidt sødt. For at deltage skal du bare møde op. 
Høje Gladsaxe Spiser Sammen

For det er så kedeligt at spise alene

Den anden torsdag i hver måned spiser Høje Gladsaxe sammen i skiftevis Haraldskirken og BIBLIOTEK+. Nogle af de søde frivillige har sørger for menuen, så det eneste man skal have med er sig selv og det gode humør.

Maden er gratis og alle er velkomne

Det er muligt at købe øl, vin og sodavand.

Tilmeld dig på Haraldkirkens hjemmeside 

       For alle os Høje Gladsaxe

 

Facebook-gruppen "For alle os i Høje Gladsaxe"
deler beboere stort og småt fra hverdagen i HG. Det kan være efterlysning af glemte ting på fællesarealerne eller en makker til at lege Pokemon Go med. Det kan også være du har et spørgsmål om, hvorfor der er stilladser ud for en bygning eller vil debattere nye dørtelefoner. Så længe det handler om vores allesammens HG.  

Naboskaberne

Naboskaberne er et nyopstartet netværk i Høje Gladsaxe, der har til formål at skabe fællesskab og sammenhold mellem unge og ældre, ved at arrangere fælles ture, aktiviteter og kulturoplevelser.
Vi har indtil videre med stor succes arrangeret fællesspisning, koncert- og teaterture. Det er gratis at deltage i arrangementerne, men vi ser gerne, at du giver en hånd med—også i planlægningen! Se mere på naboskabernes facebook her.

bottom of page