Beskæftigelses- og uddannelsesrådgivning

 

Flere gange ugentligt er der kommunalt fremskudt rådgivning for beboere i Høje Gladsaxe. De deler kontor med Vores HG i Punkhusets 1. sal.

 

Beskæftigelsesrådgivningen

- Klar til nye muligheder

Tirsdage og fredage mellem 9-15 er Halah klar til at rådgive 30-65 årige - primært kvinder uden for arbejdsmarkedet - om beskæftigelse og hjælpe med fx CV-skrivning eller aftale et møde med en virksomheds-konsulent.

Det er åben rådgivning, så det er ikke nødvendigt at lave en aftale først.

Halah Al-Zanghri

Tlf: 24919441 - Mail: Halzan@gladsaxe.dk

Ungerådgivning

Henriette og Dinah slår hovederne forbi mandage og onsdage 9-14 og rådgiver unge i uddannelse og beskæftigelse. Du kan også få gode tips til alt muligt andet, så bare kig forbi til en snak eller ring.

Henriette

Ungekonsulent

Tlf. 21 77 44 16

Dinah

Unge og udannelses-vejleder

Tlf. 51 39 32 01

Mentorstøtte

Mentorordningen er et tilbud til unge fra 12 - 22 år, der gerne vil have støtte med at klare de udfordringer i din hverdag, som du har svært ved at klare alene.

Det kan for eksempel dreje sig om skole-arbejde, afklaring om uddannelse, at få et fritidsjob eller fritids-interesse, have opslidende konflikter med kammerater eller voksne, ensomhed eller andet.

Kontakt Helle Jelstrup, faglig leder af mentorordningen og social koordination for at høre mere. Tlf. 39 57 68 06/ Mobil: 20 48 89 97

Mail: sofhje@gladsaxe.dk

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk