top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Markedsdag 15. september


Kom ned til hyggeligt samvær og spændende aktiviteter til den årlige markedsdag d. 15 september 2018, kl. 12-18.

Vi har programmet spækket med fantastiske aktiviteter og underholdning, så der er noget for enhver smag! PROGRAM

09.00 Den globale oprydningsdag - vi mødes i Pulsen kl. 9 til morgenmad og gør en fælles indsats for at samle skrald i området 11.30 Der varmes op til markedsdagens åbning med en overraskelse langs Kastanjestien 12.00 Åbningstale - Markedsdagen 2018 åbner 12.00 Madboder, informationsboder, hoppeborg og loppemarked går i gang 12.10 Julie Christiansen optræder med egne og velkendte sange 12.15 Mød op foran Pulsen, hvis du vil have en gratis prøvetime i Dans og gymnastik for kvinder – vi går i samlet flok til Grønnemose Skolen og danser kl. 12.30 til 13.30 12.30 Kagedyst i det store rød/hvide telt 13.00 Den Store Tryllenørd laver trylleshow på scenen 13.30 Voksen banko i glasoverdækningen ved nr. 21 14.00 Idrætsforeningernes boder med information og leg åbner 14.30 Mørkhøj Country Line Dancers optræder 15.15 Gladsaxe Taekwondo Klub viser hvad de kan 15.30 Børnebanko i glasoverdækningen ved nr. 21 16.30 Frederik Konradsen spiller festlig børnemusik, som selv de voksne kan rocke med til 17.30 Årets nabo udkåres og modtager pris 18.00 Markedsdagen lukker for i år og vi siger på gensyn næste år!

MAD & DRIKKE - Halahs gode falafler - Mounas lækre samosaer - HG’s halal pølsevogn - UNiG byder på noget godt til ganen - Fru Brocks pandekager - Skur2 sælger dejlige drikkevarer - Dimitris kommer med sin gode juicebar - Kirken sælger kagerne der var med til kagedysten efter vinderen er udnævnt kl 13 - Derudover er der gratis popcorn til store og små i Vores HG’s pavillon AKTIVITETER - Der kommer en god håndfuld engagerede og lokale idrætsforeninger, der kan give jer masser af information om deres tilbud: o AB Cricket: Kom og prøv at slå med et cricket-bat og hør om deres forening! o Gladsaxe Svøm: Kig forbi og få information om de mange forskellige tilbud foreningen har! o GIF Gymnastik: Giv den hele armen på de medbragte gymnastikredskaber og få information om foreningen! o Gladsaxe Skøjteløber Forening: Øv din balance, bliv betaget af de smukke skøjtekjoler og få et foreningspostkort med hjem! o Høje Gladsaxe IF: o Gladsaxe Taekwondo Klub

- du kan møde de engagerede folk i beboerdemokratiet fra de fem boligselskaber AB Gladsaxe, fsb Gladsaxe, AAB, Lejerbo og boligforeningen 3B. - Ung-til-Ung disker op med både banko (i samarbejde med Vores HG), andedam, ansigtsmaling og neglelak salon. - For børn i alderen 2-5 år vil der også være en altid populær hoppeborg. - Hvis du mangler noget til hjemmet eller garderoben, byder Markedsdagen også på et loppemarked. - Vores HG’s personale vil også være til stede og informere om alle de aktiviteter og muligheder der er i HG. - Voksen Banko – 15.30 – (overdækningen ved nr. 21) - Børne Banko 13.30 – (ved overdækningen ved nr. 21) - Dans og gymnastisk - 12.30-13.30 på Grønnemose skole. Mødes ved Pulsen kl. 12.15 (Kun for kvinder) - UNDERHOLDNING - Lyt og se ned mod Byens Arena og Kastanjestien kl. 11.30-12.00 - Trylleshow af Den Store Tryllenørd - Se hvordan man danser linedance, når foreningen Mørkhøj Country Line Dancers viser hvad de kan. - Frederik Konradsen spiller op til børnedans og sjov - Julie Christiansen spiller egne og populære sange Vi glæder os til at se jer til en dejlig og festlig dag!


39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page