Søg
  • Vores HG

HøjeGladsaxeLiv: Åbent hus 26. maj


Lørdag d. 26. maj er der åbent hus på Høje Gladsaxe Torv i forbindelse med HøjeGladsaxeLiv.

Der vil være gang i pizzaovnene - tag gerne selv ingredienser med og hver med til at lave pizza med dine naboer. Vær med til at bygge plantekasser og plante krydderurter. Lav papir af organisk materiale.

Derudover er der åbnet hus i Seniorklubberne, Pulsen, Haraldskirken, Ungdomsklubben Fair Play, biblioteket - og Mungo Park kommer forbi.

Seniorklubberne

Tre af seniorklubberne deltager i HøjeGladsaxeLiv-arrangementerne i maj og juni. Alle deltagerne i Høje GladsaxeLiv holder Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj 2018.

Der er således også Åbent Hus-arrangement lørdag den 26. maj kl. 11-16 i Seniorklubberne.

Kom og mød os!

Vi har en mængde aktiviteter for både unge og ældre denne dag. Se hvilke herunder:

Film- & Videoklubben i Gladsaxe arrangerer denne dag folkekøkken, hvor der serveres en sammenkogt gryderet til 35 kr. Spisningen finder sted i Seniorklubberne kl. 12:30. Meld dig til på forhånd til Johnny Bjørnestad senest den 18. maj kl. 12 på tlf. 24 85 20 92 eller per e-mail: bjornestadsol@gmail.com.

Se hvordan Mad og Mænd har lavet maden - og prøv den derhjemme:

  • Der er filmfremvisning fra jazz-, rock- og popkoncerter.

  • Endvidere afholdes der et loppemarked ude på pladsen.

  • Og ikke mindst spiller og synger sangeren og trompetisten Ernst Halle for gæsterne kl. 11:30-12:30 op til spisningen. - se invitation fra ham og en smagsprøve her.

Aktivitetskredsen i Høje Gladsaxe deltager med tre aktiviteter:

  • Kom og lær at male med Malerklubben!

  • Lær at strikke med Strikkeklubben!

  • Mød også Litteraturklubben, hvor vi læser og diskuterer bøger!

Kontakt: Ulla Reitz, tlf. 30 59 05 48 og e-mail ulla.reitz@gmail.com.

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe fotograferer ved Høje GladsaxeLiv-arrangementerne i løbet af maj og juni.Der vil blive stablet en fotoudstilling med dem på benene på både Hovedbiblioteket, i området og nok også på Rådhuset.

På Åbent Hus-dagen kan du komme i Seniorklubberne og få taget dit portrætfoto i klubbens atelier og få billedet med hjem - ganske gratis!

Kontakt: Lars Laursen, tlf. 24 83 16 96 og e-mail lars.laursen1961@gmail.com.

Haraldsmesterskaberne

Haraldskirken holder familielørdag mellem 13 - 16 på pladsen, hvor man kan dyste i Haraldsmesterskaberne, spise mad sammen og hygge.

Vi mødes kl. 13. foran kirken, spiser frokost sammen og laver konkurrencer i alt fra sækkeløb til gummistøvlekast. Kom og vær med, det bliver sjovt og hyggeligt!

Tilmeld jer gerne til Sanne på 30320370

Biblioteket

På biblioteket kan du gå på oplevelse i udstillingen ”Havets hemmeligheder – i vikingernes fodspor på havets bund”. Efterfølgende er der mulighed for en kop kaffe med en lille småkage til, imens I kan orientere jer i bibliotekets øvrige tilbud.

Fair Play

Kom indenfor i Ungdomsklubben Fair Play og se hvor de unge holder til og hvad de laver.

Pulsen

Kom forbi og mød Pulsens husråd og kom med gode ideer til aktiviteter, som du gerne vil lave i området - og få en småkage.


46 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk