top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Vi søger praktikant til Vores HG


Er du initiativrig og har mod på nye udfordringer? Er du en skarp kommunikatør og kan lide at arbejde med mange forskellige mennesker? Har du lyst til at omsætte teori til praksis? Så er du måske vores nye praktikant til foråret 2018.

3B, fsb Gladsaxe, AAB, AB Gladsaxe, Lejerbo og Gladsaxe Kommune har i samarbejde en boligsocial helhedsplan, der skal sikre et attraktivt boligområde for de ca. 4000 beboere i Høje Gladsaxe Visionen er et trygt område, der er præget af stærke civile fællesskaber og netværk, hvor unge har gode muligheder for uddannelse, job og meningsfulde fritidsaktiviteter og familier er kompetente til at sikre deres børns trivsel og tro på mulighederne i tilværelsen.

Som praktikant til Vores HG vil du blive en del af et team på seks boligsociale medarbejdere og en masse beboere og samarbejdspartnere lige rundt om hjørnet.

Opgaverne i det boligsociale er mangeartede og der er god mulighed for at sætte dit eget præg og være med til at lave det, som du fagligt brænder for.

Opgaverne kunne bl.a. være:

- Understøtte og styrke vores kommunikation på hjemmeside, sociale medier og opslag

- Være med til at udarbejde vores kommunikationsstrategi med fokus på tryghed

- Planlægning og koordinering af events og aktiviteter

- Være med til at styrke frivilligheden og naboskabet i området

Det er ikke så vigtigt, hvad din studieretning er - det vigtigste er, at du kan lide at formidle, er projektorienteret og har lyst til at arbejde med at skabe et attraktivt boligområde med stærke civile fællesskaber.

Vi lægger vægt på, at du:

- Kan arbejde både selvstændigt og i et team

- Har gå-på-mod selvom det er opgaver, du ikke har prøvet før

- Er hjælpsom og fleksibel

- Har lyst til at arbejde sammen med frivillige fra mange forskellige slags målgrupper

- Er nysgerrig og løsningsorienteret

- Engagerer dig og værdsætter en sjov og alsidig arbejdsdag

Vi tilbyder:

Et udfordrende praktikophold, hvor ingen dage ligner hinanden og hvor der er stor frihed til at præge opgaverne. Et arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af skønne beboere, hjælpsomme kolleger og en masse samarbejdspartnere.

Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Christine Bille på tlf. 24 93 19 47 eller mail chbi@3b.dk

Dertil kan du læse mere om helhedsplanen på www.voreshg.dk

Søg stillingen på følgende link inden ansøgningsfristen udløber den 3. december 2017.

93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page