top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Foredrag om teenagere med psykolog Faisal Saleem


Vil du gerne blive bedre til at forstå, hvad der sker med din teenager, og hvordan du bedst kan hjælpe?

Psykolog Faisal Saleem holder oplæg om, hvilke forandringer der sker med et barns krop og hjerne, når det kommer i pubertetsalderen. Hvad det betyder for et barns identitet at vokse op med et ben i to forskellige kulturer? Og hvordan man som forældre kan støtte sit barn og tackle de forskellige udfordringer, som det giver at være forældre til en som vokser op i to kulturer?

Det er gratis, men er er begrænset antal pladser, så tilmelding nødvendig. Tilmeld dig ved at ringe til Christina på 20 42 16 80 eller send en mail til cander@Gladsaxe.dk.

Sted: Pulsen

Tid: 7. oktober mellem 11 og 13.

Faisal Saleem er født i Danmark og vokset op i to forskellige kulturer. Han er uddannet som psykolog i London og har specialviden inden for tværkulturel psykologi. Han arbejder som skolepsykolog i Københavns Kommune.

236 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page