Familie & Netværk

Familien i Centrum - Et forældre og familienetværk

Familien i centrum er et forældre- og familienetværk, hvor vi mødes hver torsdag kl. 17.00 -19.00 i Børnehuset Lundegården.

Forældrene er med til at bestemme hvad vi skal tale om, og derefter forbereder familiemedarbejderen Christina typisk et lille oplæg. Herefter deler alle ud af vores erfaringer med hinanden. Nogle gange kommer en fagperson udefra og holder oplæg. Vi taler om børns udvikling, legens betydning, læring, opdragelse, at være en god nok forælder, kommunikation i familien, kultur osv. Kun fantasien sætter grænser.

Vi byder på mad kl. 18.00, og der er børnepassere der kan lege og kigge efter børnene. Det er alt sammen gratis og man kan melde sig til når som helst ved at ringe til Christina på 20 42 16 80.

Forældrecafe og foredrag

Forældrecafe er et tilbud til alle forældre i Høje Gladsaxe. Der vil både blive afholdt cafeer hvor du kan komme og få en kop kaffe med andre forældre og anonymt snakke med fagpersoner, hvis du har spørgsmål om alt fra børn, skole, økonomi eller andre problemer.

Der vil derudover blive afholdt gratis foredrag om forskellige relevante emner som er relevante for alle forældre. F.eks. om teenageres udvikling, børns liv på internettet eller unges uddannelsesmuligheder.

Hold øje med opslag i opgange, i kalenderen eller følg med på facebook.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Majbrit på 24 91 94 35, eller Vores HG på mail@voreshg.dk / 39 69 36 51.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk