Invitation: Vil du være med til at udvikle Dyrups æblelund?

September 3, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag 5. september kl. 16-18 inviteres alle, der har lyst til at være med i et fællesskab om at udvikle området til at komme med forslag og ideer til, hvordan området skal bruges. Det kunne for eksempel være til nyttehaver, yoga events, æblemosteri, børnehavebesøg, skattejagter og meget mere. Alle er velkommen - uanset om du er borger eller medarbejder.

 

Vi mødes i Æblelunden, så vi sammen kan opleve den dejlige natur. Derefter går vi over på den anden side af Gladsaxevej til FGU, den nye ungdomsuddannelse i Erhvervsbyen, og snakker om, hvordan vi kan realisere idéerne. Eleverne på FGU serverer kaffe og kage.

 

Tilmelding skal ske til Pia Carlsen, PPG Dyrup, pncarlsen@ppg.com - skriv gerne om dine idéer.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

TIRSDAGSCAFÈ I PULSEN

January 7, 2020

1/10
Please reload

Seneste blogindlæg

January 7, 2020

November 27, 2019

November 18, 2019

November 13, 2019