Kom og oplev de mange frivillige aktiviteter og klubber i Høje Gladsaxe!

February 18, 2019

Lørdag d. 2. marts er det Aktiviteternes Dag for alle i Høje Gladsaxe. Idéen er at alle beboere på en dag kan opleve og få overblik over, hvilke aktiviteter og klubber der findes i Høje Gladsaxe. 


Du kan få en snak med alle de fantastiske mennesker, som står for aktiviteterne og prøve nogle aktiviteter af og deltage i forskellige konkurrencer. Du kan f.eks. prøve et par rulleskøjter, lave noget kreativt, møde Ung til Ung, Bydelsmødrene og mange flere. Der vil også være et caféområde, hvor du kan hygge med dine venner og naboer. Kom ned i Festsalen på skolen og find ud af, hvad der sker i dit lokalområde. 


Hvis du selv har lyst til at engagere dig som frivillig i nogle aktiviteter, så kan du også snakke med de forskellige tovholdere og frivillige omkring dette. Vores HG´s ansatte står også klar med en bod og vi vil meget gerne snakke med dig, hvis du har idéer til at opstarte nye aktiviteter eller arrangementer i Høje Gladsaxe.

 

Vi vil løbende offentliggøre på Facebook begivenheden "Aktiviteternes dag", hvilke aktiviteter du kan opleve på dagen og hvad der sker.

 

Aktiviteternes Dag er lørdag d. 2. marts kl. 14.00 – 16.00 i Festsalen på Grønnemose Skole, Høje Gladsaxe Torv 4

 

Vi glæder os til at se dig lørdag d. 2 marts :)
 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

TIRSDAGSCAFÈ I PULSEN

January 7, 2020

1/10
Please reload

Seneste blogindlæg

January 7, 2020

November 27, 2019

November 18, 2019

November 13, 2019