top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Tak for denne sommer :-)Hver mandag eftermiddag er der blevet afholdt HG’s Sommermix. Her har du bl.a. kunne møde Politiet, Sundt Liv Vejledningen, Ung i Gladsaxe, Natteravnene og vores ungeambassadører.


Som afslutning på en god sommer blev den sidste HG’s Sommermix gjort lidt ekstra særlig. Vi afholdte en affaldsindsamling for børn, hvor der blev samlet hele 5 store sække affald ind og derudover fik alle deltagerne deres affalds-hapser med hjem, så de forhåbentlig kan være med til at holde HG ren og pæn i fremtiden. Slutningsvis kom Frederik Konradsen og gav koncert, og vi kan vist roligt sige, at han fik charmeret sig ind hos både børn og voksne.


Hen over sommeren har børn og unge kunne lave forskellige aktiviteter sammen med vores seje ungeambassadører, som ud over at være gode rollemodeller, også har repræsenteret forskellige lokale foreninger og aktiviteter. Sammen med unge-ambassadørerne har flere børn prøvet kræfter med basketball, taekwondo, softball samt en masse kreative aktiviteter såsom vandmaling, smykkeværksted og papirfoldning.


Gladsaxe Bokseklub og AB Cricket har også stået for at afholde træninger lokalt her i HG, og vi har været meget glade for vores samarbejde.


Hen over sommeren er der blevet afholdt to udflugter – en til Den Blå Planet for børnefamilier og en tur for børn og unge til Go Monkey Klatrepark. Mens man på Den Blå Planet blev fascineret af det fantastiske dyreliv under vand, blev man udfordret på højdeskræk og balance hos Go Monkey Klatrepark.
Natur-Detektiverne har også været på tur til den nærliggende Klimasø. Der blev udleveret fiskenet og spande, og så kunne både børn og voksne gå på opdagelse i søens dyreliv.I starten af sommeren var Cirkus Panik på besøg. Her fik en masse børn mulighed for at komme i lære som cirkusartist en hel uge, og deres hårde arbejde blev fremvist på en parade rundt i området samt en forestilling, som man live kunne se på Facebook.


Slutningsvis blev der også afholdt en minigolfturnering. Det blev til i alt 4 heldige og dygtige vindere (to voksne og to børn), som nu kan få glæde af deres helt eget minigolfsæt.


Derudover er der over sommeren blevet etableret en krolf-bane på græsset til højre for bålpladsen. Hvis du ikke kender krolf er det en blanding mellem kroket og golf, og alle kan være med.


15 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

1 Comment


isspllab16
Dec 08, 2023

Quality assurance and regulatory compliance are integral aspects of laboratory testing, and our blogs dedicate attention to these critical components. Navigating the intricate web of regulations and standards can be a daunting task, Blogs - ISSPL Laboratory Testing and ISSPL Laboratory Testing Blogs serve as a guide, offering practical advice and updates on compliance requirements.

Like
bottom of page