top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Hvordan er det at bo i Høje Gladsaxe?


Vi har brug for dine input til at afdække, hvordan du og dine naboer oplever og anvender faciliteter og fælles uderum både i og uden for Høje Gladsaxe.

Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du vil bruge 15 min på at dele din viden gennem linket nedenfor. Vi anbefaler, at du bruger en computer til besvarelsen.


Find spørgeskemaet her www.gladsaxeliv.gehlpeople.com


Du kan få hjælp til spørgeskemaet i BIBLIOTEK+ hver onsdag og torsdag mellem kl. 16-18, når Vores HG har vagten. Du er også velkommen, hvis du har andet på hjerte om området eller hvis du har nogle spørgsmål.


De fem boligorganisationer i Høje Gladsaxe laver sammen med Gladsaxe Kommune en undersøgelse for at forstå hvordan beboerne oplever hverdagslivet i Høje Gladsaxe. Undersøgelsen skal hen over sommer og efterår kortlægge Høje Gladsaxes kvaliteter og vise områdets hverdagsliv bl.a. gennem spørgeskema og observationer.


Du vil derfor også kunne møde folk fra Gehl Architects rundt omkring i HG de kommende måneder, hvor de fx laver tællinger af ophold i de forskellige uderum og mini-interviews.

108 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page