Søg
  • Vores HG

FORNYELSE AF PULSEN - kom og vær med!




I december fik Pulsen, Skur 2 og menighedsplejen ved Haraldskirken 140.000 kr. af Lions Gladsaxe til at lave mere fællesskab blandt beboerne i området.

Det betød bl.a. en fornyelse af Pulsen, hvor brugere og beboere selvfølgelig skal være med til at bestemme, hvordan der skal se ud fremover.

Da vi ikke kan mødes under normale forhold og tale om, hvordan der skal se ud, har vi oprettet en Facebook-gruppe til formålet, hvor alle (brugere eller ej) må give deres meninger og ønsker til kende. Bliv medlem af gruppen 'FORNYELSE AF PULSEN - kom og vær med!'


I Facebook-gruppen må I rigtig gerne lægge billeder, videoer og tekster op med alt fra møbler, vægpynt, planter, som kan inspirere jeres naboer. I må også gerne skrive, hvad I har gjort jer af tanker eller bare kommentere, hvad I synes er en god idé.


Har I ikke Facebook, men gerne vil være med til at afgøre, hvordan Pulsen skal se ud, kan I ringe til Monique på telefon 26 12 25 44 og fortælle det.



22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Vi arbejder for et trygt og attraktivt kvarter i social balance.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk