Søg
  • Vores HG

Fædregruppe

I

Høje Gladsaxe har vi vores helt egen fædregruppe, fordi nogle af jer synes det ville være en god idé. Det ville Vores HG selvfølgelig gerne støtte op om, og der blev lavet et samarbejde med UNIG (Ung i Gladsaxe, som driver Ungecafeerne) hvor vi støtter de seje fædre, der gerne vil gøre en forskel for hele Høje Gladsaxe.

Gruppen handler om at skabe et godt netværk og være gode rollemodeller for andre fædre i HG.

Imens Coronaen holdt en lille pause i sommers, var nogle af fædrene ude at bowle, og det er da også tanken, at fædrene i fremtiden vil arrangere flere ting som det. Det kunne være en fisketur, grill arrangement, en tur på skøjtebanen eller måske en snak om det at være far?

Lige nu består gruppen af fædre i alle aldre, og der er også forskellige grunde til, at de er med i gruppen.

”Jeg er med i fædregruppen, fordi jeg synes det er et godt projekt. Jeg vil gerne være med til at styrke integrationen i Høje Gladsaxe og samtidig brobygge til foreningslivet” Michael Jørgensen

”Da sproget kan være en udfordring for nogle, kan jeg virke som brobygger til de arabisktalende forældre, da jeg både taler dansk, engelsk og arabisk. Jeg håber også, at fædregruppen kan få flere unge med til aktiviteter med deres forældre.” Ahmad Machaal

Er du far og vil du være med? Skriv eller ring til Maj-Brit Jæger på tlf.nr: 20559277

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Vi arbejder for et trygt og attraktivt kvarter i social balance.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk