top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Bliv testet for Corona!


Smittetrykket er lige nu højt i hele Gladsaxe, også i Haralds Sogn, hvor smitten har bredt sig fra Maglegårdskvarteret til Høje Gladsaxe. Derfor opfordrer Styrelsen for Patientsikkerhed og Gladsaxe Kommune alle borgere i området til at lade sig teste. Region Hovedstaden sender et mobilt testcenter til området.


Gladsaxe oplever lige nu en stigning i antallet af smittede med coronavirus, især i Høje Gladsaxe og Maglegårdskvarteret og Værebro Park. Ikke alle får symptomer, når de er smittet med coronavirus, men kan alligevel smitte andre. Derfor opfordrer Gladsaxe Kommune og Styrelsen for Patientsikkerhed alle i området til at lade sig teste.


Smitten ser ud til at være startet i Maglegårdskvarteret og har derfra bredt sig til Høje Gladsaxe. Det betyder, at smitten er jævnt fordelt blandt borgere i hele området. Så det er vigtigt, at vi står sammen og får brudt smittekæderne så hurtigt som muligt.


Benyt et af de faste testcentre på fx Rådhuset, Vingelodden eller i Ballerup Vi opfordrer alle til så vidt muligt at benytte et af de faste testcentre i området, hvis du har mulighed for det. Du kan blandt andet bestille tid til en PCR-test på Gladsaxe Rådhus, Vingelodden i Nordvestkvarteret eller i Ballerup. Du bestiller tid på coronaproever.dk

gladsaxe.dk/coronatest kan du se, hvor og hvornår du kan blive testet.


Mobilt testcenter i selskabslokalerne på Høje Gladsaxe Torv 2B

For at flest muligt i Høje Gladsaxe kan blive tilbudt test, især de borgere, som ikke har mulighed for at benytte de faste testcentre, kommer der også et mobilt testcenter til selskabslokalet på Høje Gladsaxe Torv 2B søndag 4. april og mandag 5. april. Alle dage kl. 10-16. Alle over 2 år kan blive testet og der er ingen tidsbestilling. Husk blot at medbringe sundhedskort eller anden legitimation.


Testen i selskabslokalet er en PCR-test, som er mere præcis end en hurtigtest. PCR-testen foretages som en halspodning og er samme type test, som også laves i regionens faste testcentre. Det er Region Hovedstaden, der står for selve testningen, og svaret på testen får du på sundhed.dk


Stemmer dørklokker og sender sms'er For at få så mange som muligt til at lade sig teste bliver der sendt sms'er til beboerne i Høje Gladsaxe og Maglegårdskvarteret med opfordring om at lade sig teste. I de kommende dage går medarbejdere fra Styrelsen for Patientsikkerhed desuden fra dør til dør i Høje Gladsaxe med samme opfordring.

Tak for at du hjælper med at få stoppet smittekæderne ved at lade dig teste.


356 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page