top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Information om HG ift. corona-virus

Opdateret: 27. mar. 2020


Kære alle,

Overalt i HG følges myndighedernes anbefalinger, så vi gør vores for at mindske risikoen for smitte med corona-virus.

Pas rigtig godt på hinanden og hjælp til at begrænse smitte ved at:

- vask hænder ofte og brug håndsprit,

- undgå større forsamlinger

- undgå fysisk kontakt såsom håndtryk og knus

Ældre og syge er særligt udsatte og vi skal alle hjælpe med ikke at viderebringe smitte

Se alle råd og anbefalinger her

Hvis du er syg skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 1813. Har du generelle spørgsmål så kan du kontakte corona hotline på 7020 0233.

Pas godt på hinanden og hjælp dine naboer, som måske har brug for en ekstra hånd til indkøb, børnepasning eller lignende. Følg med på Facebookgruppen For alle os her i Høje Gladsaxe eller på Vores HGs Facebookside, hvor der organiseres hjælp bl.a. af de seje unge i boligområdet.

Pulsen og Vores HG

Pulsen er lukket de næste uger - frem til og med 29/3 - og dermed er alle grupper og aktiviteter i Pulsen aflyst. Det samme gælder alle øvrige arrangementer med Vores HG frem til påske.

Vi følger også myndighedernes anbefalinger og derfor er kontoret også lukket for personlige henvendelser og medarbejderne arbejder primært hjemmefra.

Vi kan kontaktes via Facebook, på mail eller telefon - se alle vores kontaktinformationer her.

Skur 2

Skur 2 holder lukket frem til og med d. 27/3

Hvis man har brug for at få et måltid mad, så bliver der mad-udlevering mandag og torsdag.

Det koster som vanligt 25 kr. per måltid (mandag kan man få tre måltider med hjem og torsdag to måltider)

Men er man interesseret skal man kontakte Martin fra Skur 2 hurtigst muligt, så der bliver lavet den rette mængde mad. Han har telefonnummer 21251586

Inspektørkontoret og viceværtkontorene

Både inspektørkontoret og viceværtkontorene er lukket for personlige henvendelser. Så kontakt dem telefonisk, hvis der er behov for det.

Fair Play

Fair Play skriver selv på deres Facebook:

Fair Play er lukket de næste to uger p.g.a. risikoen for Corona-smitte.

Følg sundhedsmyndighedernes anbefalinger og hold jer så vidt muligt indendøre og vær ikke sammen i større grupper.

Corona er ikke farlig, hvis man ellers er sund og rask, men man risikerer at bære smitten videre til ældre og syge, og det er derfor vores alles ansvar at hjælpe med at minimere smitten.

Hjælp hinanden og jeres familier og naboer med at holde modet oppe, og tilbyd jeres hjælp til dem, der ikke selv kan komme ud og handle os.

Vi ses forhåbentlig snart igen!

Haraldskirken Alle gudstjenester og møder er aflyst, foreløbig i 14 dage.ÅBEN KIRKE kl. 9-16 (weekend 9-12) med mulighed for at tænde lys og bede. Præsten træffes efter aftale på 2462 3969 og i kirken de fleste dage (tidspunkt følger). Begravelser gennemføres efter forholdene med færrest mulige deltagere. Konfirmandundervisning foregår over nettet, så længe skolerne er lukket.

Seniorklubberne

Seniorklubberne skriver på deres hjemmeside:

Situationen med spredning af coronavirus (med sygdommen covid-19 til følge) og utrygheden blandt især den ældre del af befolkningen har udviklet sig hurtigt. Onsdag den 11. marts 2020 har kommunen besluttet at lukke seniorcentrene i kommunen for besøgende udefra. Klubber/ foreninger/ selvorganiserede grupper i kommunen har ligeledes valgt at holde lukket.

Seniorklubbernes ledelse har besluttet, at alle klubber i Seniorklubberne holder lukket fra torsdag den 12. marts og måneden ud. Seniorklubbernes bestyrelse vil holde klubberne løbende opdateret om situationen fremover.

Se mere på deres hjemmeside her.

Øvrige kommunale tilbud:

Følg med på kommunens hjemmeside, hvor de løbende opdaterer i forhold til institutioner mm her


107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page