Søg
  • Vores HG

Beboermøde d. 3. oktober


INVITATION TIL BEBOERMØDE D. 3 OKTOBER I forlængelse af tryghedsvandringen den 1. april inviterer Politiet, Kommunen, Fællesdriften og Vores HG nu til beboermøde. Temaet for aftenen er brandtrapperne i Høje Gladsaxe, og hvordan vi i fællesskab kan være med til at løse problemstillingerne. Vi håber på at se jer alle til en aften med kaffe, kage og konstruktiv dialog. TID: kl. 17-18.30 STED: I selskabslokalerne ved siden af Beboerhuset Pulsen, Høje Gladsaxe Torv 2B. TILMELDING: er ikke nødvendig, mød bare op. Men hvis du ved, at du kommer, så må du meget gerne melde dig til her på Facebook eller kontakte os på mail@voreshg.dk eller tlf. 39 69 36 51

Link til flyer


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Vi arbejder for et trygt og attraktivt kvarter i social balance.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk