top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Beboermøde d. 3. oktober


INVITATION TIL BEBOERMØDE D. 3 OKTOBER I forlængelse af tryghedsvandringen den 1. april inviterer Politiet, Kommunen, Fællesdriften og Vores HG nu til beboermøde. Temaet for aftenen er brandtrapperne i Høje Gladsaxe, og hvordan vi i fællesskab kan være med til at løse problemstillingerne. Vi håber på at se jer alle til en aften med kaffe, kage og konstruktiv dialog. TID: kl. 17-18.30 STED: I selskabslokalerne ved siden af Beboerhuset Pulsen, Høje Gladsaxe Torv 2B. TILMELDING: er ikke nødvendig, mød bare op. Men hvis du ved, at du kommer, så må du meget gerne melde dig til her på Facebook eller kontakte os på mail@voreshg.dk eller tlf. 39 69 36 51


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page