top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Invitation: Vil du være med til at udvikle Dyrups æblelund?


Torsdag 5. september kl. 16-18 inviteres alle, der har lyst til at være med i et fællesskab om at udvikle området til at komme med forslag og ideer til, hvordan området skal bruges. Det kunne for eksempel være til nyttehaver, yoga events, æblemosteri, børnehavebesøg, skattejagter og meget mere. Alle er velkommen - uanset om du er borger eller medarbejder.

Vi mødes i Æblelunden, så vi sammen kan opleve den dejlige natur. Derefter går vi over på den anden side af Gladsaxevej til FGU, den nye ungdomsuddannelse i Erhvervsbyen, og snakker om, hvordan vi kan realisere idéerne. Eleverne på FGU serverer kaffe og kage.

Tilmelding skal ske til Pia Carlsen, PPG Dyrup, pncarlsen@ppg.com - skriv gerne om dine idéer.


38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page