top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Gratis foredrag 24.9.19: Esma Birdi fortæller om et liv i 2 kulturer


Kom og vær med til en spændende og gratis aften, hvor Esma Birdi vil fortælle hendes egen historie om at komme til Danmark og hendes integration gennem mange år i Danmark. Aftenens temaer er 1) Esmas egen historie 2) Historisk rids over integration i Danmark 3) Samfundets forventninger til god integration og 4) Personlig integration i Danmark. INFORMATIONER Hvornår: Tirsdag d. 24. september kl. 17.30-20.30 med ankomst og sandwich kl. 17.30-18.00. Hvor: Grønnemose skole, Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg. Foredraget foregår i filmsalen - følg skiltene.

Tilmelding: Ved tilmelding kontaktes Tanya via SMS eller telefon efter kl. 17.00 på mobilnummer 53820484, eller på mail tanya1238@hotmail.com. Eller tilmelding på denne begivenhed. Tilmeldingsfrist d. 18. september. Foredraget afholdes af Bydelsmødrene i Høje Gladsaxe i samarbejde med Helhedsplanen Vores HG. LIDT OM ESMA BIRDI: Esma er født i Tyrkiet og har boet i Danmark siden 1972. Esma har levet i et arrangeret ægteskab, og med personlige oplevelser i baggagen har Esma arbejdet hårdt for at modvirke tvangsægteskaber her i Danmark. Læs mere på hendes hjemmeside www.inin.dk


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page