Søg
  • Vores HG

Gratis foredrag 24.9.19: Esma Birdi fortæller om et liv i 2 kulturer


Kom og vær med til en spændende og gratis aften, hvor Esma Birdi vil fortælle hendes egen historie om at komme til Danmark og hendes integration gennem mange år i Danmark. Aftenens temaer er 1) Esmas egen historie 2) Historisk rids over integration i Danmark 3) Samfundets forventninger til god integration og 4) Personlig integration i Danmark. INFORMATIONER Hvornår: Tirsdag d. 24. september kl. 17.30-20.30 med ankomst og sandwich kl. 17.30-18.00. Hvor: Grønnemose skole, Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg. Foredraget foregår i filmsalen - følg skiltene.

Tilmelding: Ved tilmelding kontaktes Tanya via SMS eller telefon efter kl. 17.00 på mobilnummer 53820484, eller på mail tanya1238@hotmail.com. Eller tilmelding på denne begivenhed. Tilmeldingsfrist d. 18. september. Foredraget afholdes af Bydelsmødrene i Høje Gladsaxe i samarbejde med Helhedsplanen Vores HG. LIDT OM ESMA BIRDI: Esma er født i Tyrkiet og har boet i Danmark siden 1972. Esma har levet i et arrangeret ægteskab, og med personlige oplevelser i baggagen har Esma arbejdet hårdt for at modvirke tvangsægteskaber her i Danmark. Læs mere på hendes hjemmeside www.inin.dk


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Vi arbejder for et trygt og attraktivt kvarter i social balance.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk