top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Nyt fra politiet


TRYK PÅ TRYGHEDEN I HØJE GLADSAXE

Lokalbetjente, mobil politistation og patruljer. Det kommer der mere af i den kommende tid, når Københavns Vestegns Politi sætter tryk på trygheden i Høje Gladsaxe.

Det er resultatet af tryghedsvandringen den 30. april, hvor beboere, beboerforening, erhvervsdrivende, borgmesteren, boligselskaberne sammen med kommune og de lokale betjente gik rundt og diskuterede tryghed i området.

- Tryghedsvandringen gav flere gode iagttagelser i forhold til at skabe et endnu tryggere nærmiljø i området, og nu arbejder nogle videre med bedre belysning, andre med beplantning og vi i politiet retter luppen mod unge, som skaber utryghed for andre, siger politikommissær Klaus Mortensen, lokalpolitiet.

Han oplyser, at politiet vil dukke op på forskellige tider af døgnet i kortere og længere tid med lokale betjente, mobil-politistation og patruljer fra døgnberedskabet.

- Høje Gladsaxe skal være et attraktivt kvarter, som er trygt at færdes og bo i, og det arbejder stærke lokale kræfter for. Støt op om det og lad os høre om det, hvis nogen eller noget trækker i den forkerte retning, siger politikommissæren.

Du kan altid kontakte vores politifolk ude i området om stort og småt. Du er også velkommen til at kontakte Klaus Mortensen på mail KMO021@politi.dk eller telefon 51165190.

Er der et akut behov for politiets tilstedeværelse, så ring Alarm 1-1-2.


20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page