Søg
  • Vores HG

Nyt fra politiet


TRYK PÅ TRYGHEDEN I HØJE GLADSAXE

Lokalbetjente, mobil politistation og patruljer. Det kommer der mere af i den kommende tid, når Københavns Vestegns Politi sætter tryk på trygheden i Høje Gladsaxe.

Det er resultatet af tryghedsvandringen den 30. april, hvor beboere, beboerforening, erhvervsdrivende, borgmesteren, boligselskaberne sammen med kommune og de lokale betjente gik rundt og diskuterede tryghed i området.

- Tryghedsvandringen gav flere gode iagttagelser i forhold til at skabe et endnu tryggere nærmiljø i området, og nu arbejder nogle videre med bedre belysning, andre med beplantning og vi i politiet retter luppen mod unge, som skaber utryghed for andre, siger politikommissær Klaus Mortensen, lokalpolitiet.

Han oplyser, at politiet vil dukke op på forskellige tider af døgnet i kortere og længere tid med lokale betjente, mobil-politistation og patruljer fra døgnberedskabet.

- Høje Gladsaxe skal være et attraktivt kvarter, som er trygt at færdes og bo i, og det arbejder stærke lokale kræfter for. Støt op om det og lad os høre om det, hvis nogen eller noget trækker i den forkerte retning, siger politikommissæren.

Du kan altid kontakte vores politifolk ude i området om stort og småt. Du er også velkommen til at kontakte Klaus Mortensen på mail KMO021@politi.dk eller telefon 51165190.

Er der et akut behov for politiets tilstedeværelse, så ring Alarm 1-1-2.

//Københavns Vestegns Politi


16 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk