Søg
  • Vores HG

Kulturklubbens tur til Varde og Tirpitz


Kulturklubben HG var på sin første store tur midt i juni - læs her deres beretning fra det jyske:

Den 15.Juni kl. 7.30 , var der afgang fra Høje Gladsaxe mod Varde og Arnbjerg Hotel. Kulturklubben HG, skulle stå sin første store prøve. Turen mod vest gik fint, med flot ny bus, kaffetår og ikke mindst guf skåle, som vores chauffør havde stået for. Undervejs begyndte det, at regne, der var faktisk lovet et ordentligt uvejr - MEN vi ankom til Varde i fint, flot vejr.

Efter en let frokost på hotellet, gik flokken mod Otto Frello museet, der ligger en mindre gåtur fra hotellet. Sikke en udstilling, sikke en oplevelse. Alle var begejstrede, også de deltagere der aldrig havde hørt om kunstneren. Alle gik på opdagelse i værkerne med stor begejstring og entusiasme, og vi tror alle gik berigede derfra.

Søndag efter morgenmaden, kørte vi mod Blåvand og Tierpitz kanonstillingen fra 2. verdenskrig. Her kan man blive meget klogere på 2. verdenskrigs betydning for vest jylland, og hvorfor tyskerne byggede en kanonstillinglige netop her, ved at lytte den den ' fjernbetjening' vi fik udleveret ved ankomsten til museet, hvilket var en meget fin måde, at opleve udstillingen på.

Efter næsten 3 timer på museet, kørte vi mod Blåvand by, hvor vi hver især tilbragte nogle dejlige timer i det danske sommerland, inden turen igen gik mod Høje Gladsaxe.

Kulturklubben HG bestod sin første store prøve - sikke en succes.

Venlig hilsen

Alexander og Lotte

PS. Kulturklubben er ved at arrangere en ny tur til efteråret - denne gang til Ribe og Kolding... Mere info følger....


16 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk