top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Kom og oplev de mange frivillige aktiviteter og klubber i Høje Gladsaxe!


Lørdag d. 2. marts er det Aktiviteternes Dag for alle i Høje Gladsaxe. Idéen er at alle beboere på en dag kan opleve og få overblik over, hvilke aktiviteter og klubber der findes i Høje Gladsaxe.

Du kan få en snak med alle de fantastiske mennesker, som står for aktiviteterne og prøve nogle aktiviteter af og deltage i forskellige konkurrencer. Du kan f.eks. prøve et par rulleskøjter, lave noget kreativt, møde Ung til Ung, Bydelsmødrene og mange flere. Der vil også være et caféområde, hvor du kan hygge med dine venner og naboer. Kom ned i Festsalen på skolen og find ud af, hvad der sker i dit lokalområde.

Hvis du selv har lyst til at engagere dig som frivillig i nogle aktiviteter, så kan du også snakke med de forskellige tovholdere og frivillige omkring dette. Vores HG´s ansatte står også klar med en bod og vi vil meget gerne snakke med dig, hvis du har idéer til at opstarte nye aktiviteter eller arrangementer i Høje Gladsaxe.

Vi vil løbende offentliggøre på Facebook begivenheden "Aktiviteternes dag", hvilke aktiviteter du kan opleve på dagen og hvad der sker.

Aktiviteternes Dag er lørdag d. 2. marts kl. 14.00 – 16.00 i Festsalen på Grønnemose Skole, Høje Gladsaxe Torv 4

Vi glæder os til at se dig lørdag d. 2 marts :)


27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page