top of page
Søg
  • Vores HG

Junaid - Mød en frivillig


Junaid har været frivillig igennem ung-til-ung i en årrække. Vi mødtes med Junaid til en lille snak om frivilligt arbejde.

Junaid fortæller at han blev introduceret til frivilligt arbejde i Ung-til-Ung igennem en ven, der selv var aktiv. Det satte lynhurtigt tanker i gang:

”Det var en øjenåbner for mig at se alt det arbejde, der går bag alle arrangementer i Høje Gladsaxe”

Junaid har været med til at arrangere markedsdag de sidste par år, han har været med igennem hele processen med malerierne på Arenaen og var i foråret en af drivkræfterne bag påskeløbet i år. Der er ingen tvivl om, hvorfor Junaid synes, det er givende at arbejde frivilligt på den måde:

”Jeg synes det er vildt fedt at have indflydelse på vores lokalsamfund. Det er vildt spændende at være i processen fra ingenting til noget, man kan tilbyde andre. Det er fedt at give en god oplevelse. At se de smilende børn til f.eks. påskejagten er simpelthen fantastisk”.

Hans frivillige arbejde i Høje Gladsaxe har stille og roligt bred sig til det resterende Gladsaxe, hvor han har været frivillig til Gladsaxe dagen og Gladsaxe Loves Culture. Senest er han blevet de unges bestyrelsessuppleant i spillestedet Richter. Junaid er selv fuldstændig klar over, hvad han skal takke for den udvikling:

”Det er klart at arbejdet i Ung-til-Ung har banet vejen for mig. Det har givet mig en forståelse for, hvor vigtigt brobygning og relations opbygning er. Jeg skal helt sikkert fortsætte med at være aktiv i ung til ung og lave nogle fede ting”

Eftermiddagen står på held og Junaid skal videre, men på vejen ud af døren får han nævnt at han glæder sig til at arrangere påskejagt næste år. Og vi kan kun stemme i, vi glæder os også!


104 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page