top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

MYOB - Venture Camp


I øjeblikket er der en virkelig sej gruppe drenge i Høje Gladsaxe, der er i gang med at lave deres egen virksomhed. Det gør de i samarbejde UNiG, mere præcist Klub Grønnemose, Vores HG og med en virksomhed, der hedder Mind Your Own Buisness (MYOB). Sammen med MYOB har drengene siden sommerferien knoklet med at finde ud af, hvad deres virksomhed skal lave. Efter utallige møder er drengene blevet enige om, at skulle lave en proteinbar som de skal sælge.

Men for at skulle lave en virksomhed skal man først have en forretningsplan. I den forbindelse havde MYOB inviteret alle drengene ind til hel dag i Boston Consulting Group, hvor de skulle lave en forretningsplan.

Drengene skulle mødes kl. 9:00 på Vores HG’s kontor, hvorefter turen gik til København. Her tog drengene plads i den store sal sammen med 80 andre unge, der, ligesom dem selv, skulle starte en ny virksomhed. Direktøren for Mind Your Own Buisness bød velkommen, og sammen med vores helt egen Malik fik hun åbnet for den store dag.

Nu gik turen op i elevatoren til 8. sal, hvor drengenes forretningslokale for dagen lå. Her blev de mødt af en ægte businessman, der stod klar til at sætte dem i gang med det hårde arbejde.

Drengene blev delt ind i grupper: HR-Økonomi, Salg-sponsor, Kommunikation-markedsføring og Design-produktion. Straks herefter gik de i gang med at finde ud af, hvilken gruppe der var ansvarlig for hvad. Drengene var super fokuserede og velforberedte, så de havde hurtigt styr på, hvilke opgaver der lå i hvilke grupper.

Herefter skulle drengene finde ud af, hvordan de kunne løse deres opgaver i de respektive grupper. Som f.eks. "hvordan laver vi mødestruktur, så vi arbejder koncentreret?"; "hvordan skal følelsen ved at spise vores proteinbar være?"; "Hvordan får vi udbredt vores proteinbar og dens historie?"; "Hvordan får vi den solgt, og til hvem?" og meget mere.

Efter frokost var det tid til et lille inspirationsoplæg fra OliOli, hvorefter drengene endnu en gang skulle med elevatoren op til 8. sal. Nu stod opgaven på at skabe en Gameplan. Selvom drengene nu havde arbejdet i fem timer, var der ikke tegn på, at nogle ville give op. Hver gruppe lavede en tidslinje for deres del af proteinbaren og fremlagde det for de resterende grupper.

Nu kom dagens helt store udfordring for drengene. Først skulle de planlægge en ny præsentation af deres produkt. En præsentation, som skulle vises foran 100 mennesker. Det er klar at sådan en opgave skaber nervøsitet. Men drengene overvandt den fint, og præsenterede deres proteinbar. Vi kunne ikke være mere stolte af sådan en præstation.

Så blev der serveret aftensmad og drengene fik et velfortjent diplom, inden turen gik tilbage imod Høje Gladsaxe. Drengene har nu styr på, hvordan deres virksomhed skal være, og hvordan de skal arbejde i de kommende måneder.

Tak Mind You Own Buisness for en super fed dag, Tak UNiG og Klub Grønnemose for samarbejdet og for at tilbyde personale til dagen, tak til at alle de frivillige som arbejder for at gøre det mulig dette muligt for drengene. Og til sidst et kæmpe stort tak til Idris, Sahel, Hussam, Arez, Khalid, Malek, Matin, Hussam, Mohammed, Jousef og Baki. I er simpelthen for seje! Vi er så imponerede over hvor hårdt, seriøst og koncentreret I arbejder. At arbejde i ti timer på en forretningsplan er en stor udfordring, men at arbejde som I gjorde er intet mindre end verdensklasse. Vi glæder os til at følge jeres forsatte arbejde på jeres proteinbar.

Photo credit: Mind Your Own Buisness


164 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page