top of page
Søg
  • Vores HG

Dorthe og Jeff - Mød en Frivillig


Frivillige i Høje Gladsaxe kan redde liv! Det mener Dorthe Kilen og Jeff Jensen, som begge er frivillige Hjerteløbere og Giv Liv instruktører. De er endvidere initiativtagere til at sende ansøgning til TrygFonden om flere hjerterstartere i Høje Gladsaxe. Mens de venter på svaret fra TrygFonden har Dorthe og Jeff endvidere sørget for at uddanne 63 beboere i genoplivning, så flere er klar til at gribe ind, hvis uheldet er ude. Deres motivation er at redde så mange så muligt ved at få folk klædt på til at hjælpe andre i nødsituationer. Jeff understreger endvidere at følelsen af at have gjort noget, som har reddet et andet menneskes liv er uforglemmeligt. Dorthe og Jeff vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at gøre en forskel i Høje Gladsaxe og gennemføre et Giv Liv kursus - det tager kun 30 minutter og det kan hedde liv.

Ring eller skriv til Braulio Rocha på mobil 21 67 34 84, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold.


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page