top of page
Søg
  • Vores HG

Jørgen - Mød en Frivillig


Jørgen er HG´s seje rulleskøjteinstruktør på Familie-Rul for børn og forældre, som foregår hver onsdag på Byens Arena. Familie-Rul startede Jørgen op på eget initiativ i foråret 2018 og har haft træning hver onsdag siden. Familie-Rul har været en stor succes og nogle gange op til 25 deltagere. Forældrene er gode til at bakke deres børn op, men det kunne være dejligt at endnu flere forældre også tog rulleskøjterne på.

Jørgen synes, det er en fantastisk sport, hvor børn og forældre kan lave noget sjovt og aktivt sammen. Han gør det, fordi han synes, det er dejligt at give noget videre, som han selv har lært. Men det er også vigtigt for ham at gøre det lige her, hvor han bor. Jørgens mål er at både børn og forældre bliver sikre i at køre på rulleskøjter gennem træningen. Hans drøm er at tage en gruppe forældre og teenagere med til Berlin og køre Marathon på rulleskøjter til september 2019. For at gøre aktiviteten mere stabil, kunne Jørgen godt tænke sig at opstarte en rulleskøjteklub her i Høje Gladsaxe, som kan åbne nye muligheder op. Nu går udendørs Familie-Rul snart på vinterpause, men Jørgen har forskellige idéer i ærmet til vinteren.

Du kan også finde Jørgen som frivillig i Beboerhuset Pulsens husråd.

Går du med en idé ligesom Jørgen, som du gerne vil starte eller vil du gerne være frivillig i nogle aktiviteter i Høje Gladsaxe, så kontakt Jens i Vores HG på 21 55 77 69 eller mail: jesf@3b.dk


58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page