Søg
  • Vores HG

Årets nabo i HG


Vander din nabo dine blomster, når du er på ferie? Tager en liter mælk med fra Netto? Eller kommer med kager til børnene?

Naboskabet i HG er ret unikt og fremhæves ofte. Både kulturen om at man altid hilser på hinanden i området, på trapperne eller i elevatoren, men også fortællinger om hjælp, fælles mad eller hygge på bænkene.

Del dine gode naboskabs-historier med os:

I forbindelse med Markedsdagen d. 15. september kårer vi årets nabo i HG, så du kan nu indstille din nabo til at blive årets nabo.

Fortæl om din gode nabo - enten en konkret episode eller hverdagen - og del den med os inden d. 3. september.

Du kan enten sende en mail til mail@voreshg.dk eller skrive til os på Facebook.

Du kan også aflevere det i vores postkasse i Punkthuset. Du må meget gerne vedhæfte et billede. Du kan også lave en lille video.

Her er lidt inspiration om en god nabo:

Da Hosai og Ahmad, der bor i nr. 21, kom hjem en dag omkring Eid fandt de en lille hilsen til deres børn fra deres søde naboer. Det er da en skøn hilsen at få.

I nr. 11 er Christina lige flyttet ind. Hun havde dog ikke fået en dørmåtte med. Men hvad gør man så som en god nabo, der gerne vil få nye i HG til at føle sig velkommen? - Man gør såmænd som Paolo, og donerer et styks dørmåtte.


67 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk