Søg
  • Vores HG

Sommeren på sociale medier


I HG har vi over sommeren haft to konkurrencer på de sociale medier: en konkurrence om at tælle skridt og en om yndlingsstedet i Høje Gladsaxe.

Alle er vindere i konkurrencen Høje Gladsaxe tæller skridt sammen Høje Gladsaxe har talt skridt sammen i de sidste tre uger og over 100.000 skridt er blevet taget i perioden. Deltagerne i konkurrencen har meldt ud deres skridt på Facebook og de fik et lod i konkurrencen for hver dag, som de har talt skridt. Alle skridt talte derfor lige meget i konkurrencen, som havde til formål at skabe et fællesskab omkring at være fysisk aktiv i hverdagen. Deltagerne i konkurrencen har været flittige i at melde deres skridt på Facebook ind og over 80 lodder er delt ud i konkurrencen. Alle ender derfor som vindere i konkurrencen, da deltagerne holdt hinanden til ilden i forhold til at motionere. Men som alle konkurrencen findes der én, der løber med præmien og denne gang bliver Trine Keis, som ender med to biografbilletter i hånden. Tillykke til alle de seje deltagere i konkurrencen, som hver dag slider skoene for deres sundhed. Mit yndlingssted i HG Den smukke natur omkring Høje Gladsaxe og de fine fælles arealer omkring bygningerne er de foretrukne steder, når det gælder om at opleve den bedste del af Høje Gladsaxe. Det er i hvert fald svaret, når man spørger de 6 deltagere i konkurrencen Mit yndlingssted i HG. De har nemlig delt deres yndlingssteder på Vores HG facebook-side, hvoraf Kastanjestien, pergolaen ud for nr. 11 og tur på stierne bagved bebyggelsen var blandt de nominerede steder. Vinderen af konkurrencen er fundet i fredags ved en lodtrækning og det blev Louise Morley Rostrup som har nomineret området bagved børnehuset Mosen.

Tak til alle, der har haft lyst til at være med - og vi håber I både fortsætter med at tælle skridt og motivere hinanden, men også til at dele jeres yndlingssted med andre under #voresHG


9 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk