top of page
Søg
  • Majbrit Mouridsen

Prøv sport i en forening


Ny mulighed for børn i alderen 6-13 år. I april-maj måned kan du gratis prøve en sportsaktivitet i lokale sportsforeninger i op til en måned. I denne periode gør vi en ekstra indsat for at hjælpe børn, som gerne vil prøve en sport og foreningerne står klar til at møde nye børn.

Du kan f.eks. prøve: tennis, aikido, taekwondo, gymnastik, softball, baseball, cricket, basketball eller fodbold.

Der er mange gode grunde til at være aktiv i sin fritid, du kan f.eks. få flere venner, lære noget nyt, have det sjovt og få nye udfordringer. Fysisk aktivitet er også med til at styrke børns sundhed og koncentrationsevne.

Hvis du selv har børn eller kender et barn, som er interesseret, så tag kontakt til Vores HG:

Majbrit Mouridsen på 24 91 94 35 eller mamo@3b.dk


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page