Søg
  • Vores HG

Liv på Høje Gladsaxe Torv


I maj- juni måned bliver Høje Gladsaxe Torv omdannet til et eksperiment og du er inviteret med! Fra 14. maj til 8. juni bliver Høje Gladsaxe Torv lukket af for trafik. Torvet bliver i perioden fyldt med forskellige aktiviteter, hvor du kan mødes med dine naboer. Sammen kan vi være med til at skabe liv på torvet. Sammen med forskellige kunstnere vil der være workshops – både i hverdagen for skolebørn fra 4. klasse på Grønnemose skole og i et par af weekenderne for alle. Du kan bl.a. : - være med til at lave mad på et udekøkken - se børn fra skolen lave skulpturer af hjemmelavet spiseligt papir. - lave hængende haver fyldt med krydderurter på trappen op til biblioteket. Og du bliver inviteret indenfor i Fair Play, Pulsen, Seniorklubberne, Haraldskirken, Vores HG, biblioteket og måske også Mungo Park (Gladsaxes nye egnsteater) Vi ved allerede nu at der kommer til at være workshops 25.-26. maj og 1.-2. juni – og fernisering 8. juni, men der kommer mere om programmet i næste Høje Gladsaxe blad og du kan løbende se programmet her på hjemmeside.

Her kan du også se, hvordan du kommer med til workshops med kunsterne. Har du lyst til at lave en aktivitet på torvet for dig og dine naboer i den periode, så kontakt os. Vi glæder os til at se jer. Mange hilsner Jens (Vores HG), Anders (Kunstner) og Tanja (Biblioteket)

Projektet er støttet af GladsaxeLiv, Statens Kunstfond og Friluftsrådet


48 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk