top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Børn og unges adfærd på nettet


FORÆLDRECAFE: Foredrag om børn og unges adfærd på nettet med Rune Schmidt fra SSP Snakker du med dit barn om facebook? Kender du Snapchat og Instagram?

Vidste du at: - Hvert 4. barn har følt sig holdt udenfor online - Næsten hvert 2. barn har fået grimme kommentarer på nettet/sms - Hvert 3. barn har fået delt billeder uden at have givet lov - Kun halvdelen af børnene taler med en voksen om det de oplever Til foredraget med Rune Schmidt fra Gladsaxe SSP kan du bl.a. høre om børns konflikter og mobning på nettet og deling af billeder. Du får indblik i dilemmaer og problemstillinger, der kan opstå, når børn og unge bevæger sig på de sociale medier - og gode råd til, hvordan du kan hjælpe dit barn. Foredraget er for forældre, men du må gerne tage din teenager (over 12 år) med. GRATIS FOREDRAG Mandag d. 29. januar kl. 19-21 Høje Gladsaxe Bibliotek, Høje Gladsaxe Torv 2 TILMELDING Tilmeld dig ved at ringe/sms til Sofie på 51 36 96 64 eller send en mail til sbal@3b.dk Arrangementet er et samarbejde mellem Høje Gladsaxe Bibliotek, Gladsaxe SSP og Vores HG.


30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page