Søg
  • Vores HG

Børn og unges adfærd på nettet


FORÆLDRECAFE: Foredrag om børn og unges adfærd på nettet med Rune Schmidt fra SSP Snakker du med dit barn om facebook? Kender du Snapchat og Instagram?

Vidste du at: - Hvert 4. barn har følt sig holdt udenfor online - Næsten hvert 2. barn har fået grimme kommentarer på nettet/sms - Hvert 3. barn har fået delt billeder uden at have givet lov - Kun halvdelen af børnene taler med en voksen om det de oplever Til foredraget med Rune Schmidt fra Gladsaxe SSP kan du bl.a. høre om børns konflikter og mobning på nettet og deling af billeder. Du får indblik i dilemmaer og problemstillinger, der kan opstå, når børn og unge bevæger sig på de sociale medier - og gode råd til, hvordan du kan hjælpe dit barn. Foredraget er for forældre, men du må gerne tage din teenager (over 12 år) med. GRATIS FOREDRAG Mandag d. 29. januar kl. 19-21 Høje Gladsaxe Bibliotek, Høje Gladsaxe Torv 2 TILMELDING Tilmeld dig ved at ringe/sms til Sofie på 51 36 96 64 eller send en mail til sbal@3b.dk Arrangementet er et samarbejde mellem Høje Gladsaxe Bibliotek, Gladsaxe SSP og Vores HG.


23 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk