top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

ForældreCafe: Når bandekonflikten rykker tættere på


Mandag d. 27. november kl. 19-21 holder vi ForældreCafe om når bandekonflikten rykker tættere på. Det er gratis for alle forældre i Høje Gladsaxe.

Bandekonflikten trækker overskrifter i medierne og der bliver skudt i København, men hvad sker der når konflikten rykker tættere på – både hvor man bor og i ens omgangskreds?

Temaerne for aftenen er:

En mors fortælling om at miste sit barn til bandekonflikten. Hvor går man hen hvis man er bekymret for sit barn eller andre? Hvem er SSP og hvad gør de i forhold til at forebygge bandekriminalitet?

Til forældrecafeen – Når bandekonflikten kommer tæt på vil Hanne Villumsen, som har haft bandekonflikten helt inde på livet, fortælle sin personlige historie om hvor galt det kan gå. SSP Konsulent Jeanette Vamdrup Jacobsen vil fortælle om SSP: Hvad er SSP og hvad gør SSP konkret i forhold til at forebygge bandekriminalitet fx ved at bryde fødekæden til banderne.

Derudover vil der være plads til spørgsmål og snak om hvad man som forældre kan gøre for at forebygge at ens børn, eller andre børn man har kontakt til, ender i bandemiljøet.

Gratis forældrecafe for alle forældre i Høje Gladsaxe Mandag d. 27. november kl 19-21 Børnehuset Hyldegården, Gyngemosevej 1 Vi glæder os til at se jer


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page