Søg
  • Vores HG

Gæsteoplæg: Børns udvikling og opdragelse i flere kulturer


PSYKOLOG FAISAL SALEEM HOLDER GÆSTEOPLÆG I FAMILIEN I CENTRUM OM BØRNS UDVIKLING OG OPDRAGELSE I FLERE KULTURER • Hvad er det for en udvikling børn gennemgår? • Er der forskel på børns udvikling i forskellige kulturer? • Hvordan skal vi opdrage vores børn? • Hvad gør vi som forældre, når vi selv er opdraget i én kultur og vores børn vokser op i en anden? Det er blot nogle af de spørgsmål pyskolog Faisal Saleem vil komme ind på i sit oplæg. Derudover vil der være plads til spørgsmål og debat. Oplægget starter kl 17, men kom gerne lidt før. TILMELDING Der er som altid mad kl. 18, så giv besked, om hvor mange i kommer, så der er mad nok, til Christina på tlf./sms 20 42 16 18 eller mail cander@gladsaxe.dk. Arrangementet er gratis FAMILIEN I CENTRUM Oplæget er en del af Familien i Centrum, som er et forældre og familienetværk i Høje Gladsaxe som mødes hver torsdag. Her taler vi om børns udvikling, legens betydning, læring, opdragelse, at være en god nok forælder, kommunikation i familien, kultur og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Forældrene er med til at bestemme hvad vi skal tale om, og derefter forbereder familiemedarbejderen Christina typisk et lille oplæg. Herefter deler alle ud af vores erfaringer med hinanden. Vi byder på mad kl. 18, og der er børnepassere der kan lege og kigge efter børnene. Det er alt sammen gratis og man kan melde sig til når som helst ved at ringe/sms til Christina på 20 42 16 80. HVEM ER FAISAL SALEEM? Faisal Saleem er født i Danmark og vokset op i to kulturer. Han er uddannet psykolog i London og har særlig viden i tværkulturel psykologi. Til daglig arbejder han som skolepsykolog.

#Foredrag #Aktiviteter #Børn #HøjeGladsaxe #FamilieniCentrum

19 visninger

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk