top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Her får du det store overblik over efterårsferiens aktiviteter i og omkring Høje Gladsaxe


Der er godt gang i den i Høje Gladsaxe og omegn henover skolernes efterårsferie i uge 42. Lige meget om man er til friluftsliv, kreativt værksted eller har en bamse, der skal til doktor.

Alle aktiviteterne er at finde i vores kalender, men for at gøre det let at få overblik over de aktiviteter, som er særlige for efterårsferien har vi her samlet aktiviteterne for jer.

Naturløbet i Høje Gladsaxe Park for børn og forældre

Frivilligforeningen Lokal Agenda 21 har arrangeret et natur-løb med sjove poster rundt i vores alles naturskønne Høje Gladsaxe Park. Posterne handler om kreativitet, natur og at have det sjovt. Kom med familien eller alene - alle kommer på et hold :) HVORNÅR: MANDAG D. 16. OKTOBER KL. 14.00 HVOR: Vi starter ved bænkene ved Nyttehaveforeningen, hvor vi også serverer varm kakao og uddeler præmier når alle hold har været igennem ruten - kig efter vores flag HUSK at tage gummistøvlerne på, der er vådt i græsset.

Skate m.m. på Byens Arena Sofie og Jens åbner op for legetøjscontaineren på Byens Arena. Så skal der rulles på skøjter, skateboard og løbehjul. Vi sørger for varm kaffe til mor og far og kakao til børnene :) HVOR: Byens Arena HVORNÅR: ONSDAG D. 18. OKTOBER KL. 13.00-16.00

I tilfælde af regn må vi skate en anden gang.

Lav græskarlygter

Både Gladsaxe Hovedbibliotek og Lidkøb har arrangeret græskarlygteværksteder. Her kan man komme og skære græskar ud og lave hyggelige og måske endda uhyggelige græskarlygter til efterårsmørket kommen.

HVOR OG HVORNÅR:

Gladsaxe Hovedbibliotek tirsdag d 17. oktober fra kl 10.30

Lidkøb (i Høje Gladsaxe Centret) torsdag d. 19. oktober mellem 16 og 18.

Bamsehospital på HG Bibliotek

Tag din bamse under armen og indskriv den på Høje Gladsaxe Bamsehospital.Her kan din bamse få plaster på, forbinding om benet og en blød sengeplads til at komme sig over feberen. Kl. 12.30 læser børnebibliotekaren bamsehistorier for alle læger, sygeplejersker og patienter.

Alder: 3-7 år, men tag gerne lillesøster eller storebror med.

HVOR: Høje Gladsaxe Bibliotek

HVORNÅR: Lørdag d. 21. oktober kl. 11

Børneteater: Væk!

Oplev en poetisk, kærlig og humoristisk forestilling om ting og tanker, der bliver væk når Randers Egnsteater gæster Gladsaxe. Og om den store lykke det er, når de glemte ting dukker op igen.

Børneteater for de 3-5-årige. Det er gratis, men husk at reservere billet alligevel.

HVOR: Gladsaxe hovedbibliotek

HVORNÅR: Lørdag d. 21. oktober. To forestillinger - kl 10.30 og igen kl. 11.30

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Der er fuld knap på rundt omkring på kommunens idrætsanlæg!

Du kan se nogle af højdepunkterne her, men tjek også linket nedenfor ud:

Mandag til fredag mellem 10-12 kan man prøve at komme IND I en kæmpe badebold og tumle rundt oven på vandet i Gladsaxe Svømmehal.

I Hal 1 er der onsdag d. 18. og torsdag d. 19. mellem 10.00–17.00 pustet en stor forhindringsbane op, som nok skal skabe smil og grin hos børnene.

Se mere om alle idrætsanlæggenes aktiviteter her: http://gladsaxe.dk/legogidraet

- Kender du til et arrangement i efterårsferien, som ikke er kommet med på listen, så giv os et tip på 39 69 36 51, eller ring til Anders på 24 91 94 35.

113 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page