top of page
Søg
  • Forfatters billedeVores HG

Ung, uddannet og ustoppelig - studenter med ambitioner


Boligforeningen 3B har lavet et interview med en af de seje unge som bliver studenter her i HG - Fatma - læs om hendes seje rejse.

Fatma Erkan på 21 år retter lidt på huen, da hun skal have taget billeder. Det er en studenterhue, som ikke har været nem at få, men som Fatma er stolt af nu at bære. Det har hun god grund til, for når Fatma løfter huen, kommer der et stort og tydeligt 10-tal til syne sammen med en masse lykønskende hilsener fra venner og familie. Ligesom så mange andre unge danskere i disse dage har Fatma afsluttet sin studentereksamen og er forventningsfuld, når det gælder fremtiden:

- Jeg har altid drømt om at blive politibetjent. Dog er der nogle adgangskrav, som jeg ikke opfylder på nuværende tidspunkt, og derfor har jeg søgt ind på sygeplejerskeuddannelsen, og så må vi se, hvad det ender med. Det er to vidt forskellige uddannelser, men begge uddannelser rummer lige præcis det, jeg gerne vil; at hjælpe andre mennesker, fortæller Fatma, der for nylig afsluttede sin hf i Lyngby.

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page