Helhedsplanen 2017-2020

Om helhedsplanen for Høje Gladsaxe

 

Helhedsplaner er boligsociale projekter, som indeholder forskelige projekter og aktiviteter til gavn for et boligområde. I Høje Gladsaxe er helhedsplanen opstået som et samarbejde mellem boligorganisationerne AAB, 3B, Lejerbo, FSB og AB-Gladsaxe samt Gladsaxe Kommune. Det er boligforeningen 3B, der står for at administrere helhedsplanen for Høje Gladsaxe, men helhedsplanen er for alle og er med til at fremme beboernes egne initiativer.

Den nuværende helhedsplan, Vores HG, løber i årene 2017-2020 og rummer en række mål inden for en bred vifte af områder. Fx, at der skal være flere aktiviteter i fællesområderne og et endnu stærkere sammenhold mellem Høje Gladsaxes ca. 4.500 beboere.

 

Helhedsplanen har tre indsatsområder:

- Forebyggelse og forældreansvar

- Tryghed og trivsel

- Kriminalpræventiv indsats

Beboerhuset Pulsen er en del af helhedsplanen og er lokaler som er åbent for alle beboere i Høje Gladsaxe. Hvis du er interesseret i at lave et arrangement eller starte et hold op i Pulsen så kontakt Vores HG. 

 

Du kan læse mere om Vores HG’s forskellige aktiviteter her.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vores HG - En verden af muligheder

Vores HG er den boligsociale helhedsplan i Høje Gladsaxe. Der er bevilget midler fra Landsbyggefonden til en boligsocial indsats i 2017-2020. 

Helhedsplanens fokuspunkter er:

- Tryghed og civile fællesskaber

- Kriminalpræventive indsatser

- Forebyggelse og forældreansvar

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB, Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe, fsb Gladsaxe og Lejerbo.

Kontakt:

Vores HG

Høje Gladsaxe Torv 2B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 36 51

Mail: mail@voreshg.dk